Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Park Wan Kyu: Boşlukta Bırakıyor Sizi

Park Wan Kyu ismi size bir şey çağrıştırmadı mı? Peki o zaman Hong Gil Dong Ost'sinde severek dinlediğiniz ilk 2 şarkı hangileri diye sorsam vereceğiniz cevap ne olurdu? Ben söyleyeyim biri Sevgili kazan bülbülümüz Taeyeon If değil ise mutlaka Fate olmuştur. Özellikle 12. bölümün açılışında yüreğimizi dağlamamış mıdır o şarkı :'( 
Park Wan Kyu sesine hasta olduğum ama üşengeçlikle ertelediğim bir ses olarak kayıtlarıma alınmış biri. Ost seslendirmişse zaten çoktan kayıt altına alınmış onlarca isim arasında bu da belli ki diye düşünebilirsiniz ama bu sesin yeri apayrıdır bende. Sevgili Sürmeli kuzum Jang Geun Suk'un o oynadığı sahne aklıma kazınırken fonda bu ses vardı. 
Ara sıra ama oldukça sık aralıklarla dönüp dolaşıp dinlediğim şarkıcının yeniden gündeme gelip bu postta yer almasının nedeni ise I'am Singer adlı televizyon programını tanıtan yazıyı yazmamdır. 

Baek Ji Young ile düştüğüm programın ağına daha sonra kadrosuna bakarak kapılmış, çok severek performansları arasında savrulmuştum. O savrulmalar arasında göz kırptı sevgili Wan Kyu bana ^^ Yeniden buluşup uzun uzun sarılıp, boşlukta güzel bir masa ayırdık kendimize. Şimdilerde o söylüyor ben boşlukta süzülüyorum :'(
Confession her şarkıcıdan duyulabilecek bir şarkı (: Benim Hongki'den dinlediğim gibisi hala gelmedi ama bu performansta güzel. Bu şarkı ile yarışmada birincilik kazandı o hafta Wan Kyu. 

Başarılı şarkıcının bir dönem Boohwal ile çalıştığını da ekleyelim hemen. Kısa süreli grubun vokalistliğini yapan  Wan Kyu tek başına takılmayı tercih ederek kariyerine bu yolda devam etmiştir.
Ost'lerde adını duyurup kalplerde yerini derinleştirmiştir. The Princess' Man, Hong Gil Dong, God Of War dizilerinde şarkılara can vermiştir. 

Dinlemek için daha fazla beklemeyin, mutlaka şarkılarına bir göz atın derim , Keyifli saatler 



Dipnot:
~~~~ Post boyunca gördüğünüz kalın ve renkli yazıların hepsi bağlantılara açılır, gönlünüzce tıklayınız (: 




Yorumlar

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar