Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

7th Grade Civil Servant

7th Grade Civil Servant

Konusu : Bu dizi birbirinden gerçek kimliğini gizleyen ve aynı zamanda sevgi, dostluk ve ulusal istihbarat ajanlarının yeni nesil arasındaki iç bölümü çakışmalarını gösteren bir casus çift hakkındaki olayları anlatan 20 bölümlük bir romantik komedi.Aynı zamanda birbirinden gerçek kimliklerini gizlerken, birbirlerine aşık olan bir çifti anlatmaktadır..  

Not: Bu dizi aynı zamanda My Girlfriend is an Agent filmine dayalı bir dramadır.

(sinemalar.com alıntıdır.)

7th Grade Civil Servant

Han Gil Ro kendi hayallerinin peşinde koşan, James Bond olmak için NIS bünyesine girmeye çalışan zengin biridir. Ajan olabilmek için parasını cömertçe harcayıp birçok konuda kendisini geliştiren oğlumuzun yolu 3 farklı işte aynı anda çalışarak geçinmeye çabalayan Kim Seo Won ile kesişir. İkili bir  kör randevuda buluşur ve karşılıklı test çözerek bölüm sayısını uzatırlar. 

Kim Seo Won dergi editörü olma hayaliyle ajan seçmelerine katılan seçkin biridir. Hayattaki tek başarısı olan sınavı kazanınca bile editör seçmelerinden bahsedecek kadar da özgüvenlidir bir yandan. Ne olduğum değil ne olduğumu düşündüğüm önemlidir gibi bir olguyla hayatına devam eden kızımız elbette hırçın, sakar ve çok bilmişlikten muzdariptir ve her Koreli yakışıklı erkeğin hayalidir. 

7th Grade Civil Servant


Ajan eğitimleri için bir yıllık kampa alınan ikili burada da yolları kesiştiği için hemen itişip kakışmaya başlarlar. Bu süreçte nasıl olduğunu kimsenin bilmediği bir şekilde esas oğlumuz -şüphelerim doğrultusunda mükemmel ikinci oğlanın kadraja girmesiyle-  kıza yakınlaşır.
Kıskanmalar, laf sokmalar, saç çekmeler derken ilkokul sıralarındaki ilk aşkınız gözünüzün önünde canlanırken bir anda oğlumuz ailesel nedenlerle okuldan atılır. Ve ajanlık oyunu başlar.

 7th Grade Civil Servant

 Başrollerinde Joo Won ile Kang Hee Choi'nin başrollerinde olduğu arka fonda Changsung'un süzüldüğü 2013 yapımı dizimiz oyuncu kadrosuyla göz doldursa da senaryo yerine doğaçlama bir şekilde ilerlese daha mantıklı bir ajan dizisi izlemiş olurduk muhtemelen. 

Ve sen Kang Hee Choi! Oyunculuk zaruri değilse bırak be kızım. Karşında Joo Won döktürürken vicdanın yakanı nasıl rahat bıraktı da yastığa başını koyup uyuyabildin acaba?  Gözlerini belertmekten başka bir aktivite yapmayan kadın oyunculuğuna hayır! kampanyası başlatmama az kaldı ulen sayenizde. 

7th Grade Civil Servant
Ajan dizisi candır ama seni sevmedim süt oğlan !!


Dizi izleyen sevgili okurlar sizin düşünceniz nedir, cidden merak ediyorum. 



Yorumlar

  1. Diziyi izleyeli çok oldu pek hatırlamıyorum, Ama joo won için izlemiştim ve o kız cidden sinirlerimi bozumşutu, oyunculuk sıfır, sesinde berbattı, ve senaryo çok saçmaydı, ama komikti bazı sahneler çok güldüğüm yerlerde oldu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Joo Won cidden izlemeye devam etme nedenimdi :3 Yorum için teşekkürler

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar