Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Kingdom: Efsaneler Listenize Ekleyin

Kingdom

Kingdom, hanedanlığı etkisi altına alan salgından kurtarmaya çalışan bir prensin kötülüğe karşı açtığı savaş konu ediliyor. Güney Kore’de hüküm süren bir krallık, yozlaşma ve açlık karşısında diz çökmek zorunda kalır. Krallığın başına gelen felaketler yalnızca bununla da sınırlı değildir. Bulaştığı insanı canavara dönüştüren bir salgın hızla yayılmaktadır. Ölen kral ve diğer insanlar salgının etkisi ile canavar olarak dirilir. Haksız yere ihanetle suçlanan veliaht prens, babasının başına gelenleri öğrenmek hanedanlığa doğru yola koyulur. Prens, halkını kurtarıp salgının tüm ülkeye yayılmasını engellemek için karşısında bulunan yeni türdeki düşmanlarla mücadele etmek zorundadır. (beyazperde.comdan alıntıdır )
Kingdom

Bakış açısı ile bambaşka bir zombi istilasına hazır olun! 
Ülkenin bir numaralı adamı hastadır ve onu hayatta tutabilmek için 
doktorlar birçok şeyi dener. Ölümsüzlük çiçeği ile yapılan tedavi olumlu sonuç verdiğinde kral hayatta kalır ancak bambaşka biri olarak. 
Kingdom

Haewon Klanı olarak ülke yönetimini ele geçirmek isteyen meclis başkanı, Kralla evlendirdiği kızının hamileliğinin bir prensle ödüllendirilmesini bekler. Artık bir canavara dönüşmüş olan Kralı her gece bir hizmetliyle besler. Sarayın iç bahçesinden götürülen cesetler haberi kulaktan kulağa 
yayılsa da kimsenin aklına böyle bir durum gelmez.

Kingdom
 Babası Kralla görüşme istekleri Kraliçe tarafından reddedilen Prens babasının sağlığından endişe duyar. Etrafında dönen oyunları görür 
ancak müdahale edebilecek durumda değildir. Sürekli sorun 
çıkarması üzerine Kraliçe ile araları iyice gerilir ve 
ülkenin önde gelen alimlerinin de imzasının bulunduğu bir
 başkaldırı bildirisi ortaya çıkar. 

Prens, babası hakkında gerçekleri öğrenmek ve 
saraydaki kargaşadan uzaklaşmak için Kralın tedavi 
günlüklerinde adı yazan doktoru bulmak için yola çıkar. 

Kingdom

Kralı tedavi eden eski saray doktoru, öğrencisinin naaşıyla geri döndüğünde 
hala üzerindeki şoku atamamıştır. Kendisini odasına kapatan adam Krala uyguladığı tedavi sürecini detaylıca defterine not alır .

Kingdom
 Bu sırada hastane haline getirdiği evindeki hastalar açlıkla boğuşmaktadır. İnsanların açlıktan ölmelerini istemeyen Young-Shin, doktorun yanında getirdiği cesedi pişirerek hastalara et ziyafeti çeker. Ölümden kurtulan insanlar büyük salgının başlangıç nedeni olur.
Kingdom
 Eti yiyen insanlar bir anda yere yığılır daha sonra
 gündüzleri ölü gibi görünen, geceleri harekete geçen zombilere dönüşürler. Açlıkla ve hastalıklarla boğuşan halk şimdi de salgınla sınanacaktır. 

Kingdom
2 Sezon, 12 Bölüm olarak 
yayınlanmış olan Kingdom dizisi, The Kingdom of the Gods 
çizgi romanından uyarlama. 
Kingdom
Kingdom; Ünlü isimlerden oluşan kadrosu, ayağı yere basan senaryosuyla
Zombi filmi sevmeyen insanları bile çekecek kadar iyi. 

Dizi boyunca ışık kullanımı o kadar iyi ki
sürekli izlediğiniz filmin kalitesinden emin oluyorsunuz.
Kingdom
İlk bölümlerde tanıtım için zaman isteyen yapım 
ilerleyen bölümlerde bir anda
insanları avcunun içine alıp iki sezonu da
bir solukta izleme isteği uyandırıyor. 

Kingdom

3. sezon için beklemedeyim. Sizin Kingdom düşünceniz nedir?






Yorumlar

Popüler Yayınlar