Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

My Secret Romance: Romantizm Bu Değil Canım Yaa!

My Secret Romance:
Cha Jin Wook ağzında altın kaşıkla doğmuş, iyi eğitimli, yakışıklı biridir. Hayatın ona sağladığı bütün imkanları kullanmaktadır. Işığa çekilen kızlarla da oynamakta bir sakınca görmediğinden bol skandalı olan oğlumuzun başı beladan kurtulmaz elbette. Babasının ceza olarak otellerinde en alt kademeden zorunlu göreve yolladığı gün, yolu yeteneksizlikle kutsanmış  Lee Yoo Mi ile kesişir.

My Secret Romance:

Lee Yoo Mi açıklanmaya gerek olmayan yeteneksiz bir kızdır. Eline attığı her iş elinde patlayan kızımız yemek yapamamasına rağmen, garip bir şekilde aşçılık eğitimi alırken diyetisyen olarak şirkete ataması yapılıyor, bir şirkette yemeklerden sorumlu kişi olarak çalışmaya başlar. 

My Secret Romance:

Annesinin düğünü için gittiği tatil beldesinde karşısına çıkan delikanlı ile 
şirkette yeniden karşılaşan kızımızın Romantizm adı altında 
cinsel istismar videosunu izlemeye var mısınız?

En büyük övgüsü, oynadığı porno filmlerdeki güzelliği olan bir anne ile sınanan Yoo Mi annesinin düğününü terk ettikten sonra düğüne gelirken önce kucağına , düğünü terk ederken kollarına, bir duş alayım derken de yarı çıplak halde ayaklarına düştüğü genç adamın yardımını görür. Adamın götürdüğü yeri sorgulamadan sahil kenarına gelince de onun içme teklifini kabul eder. Ve Baaam!

My Secret Romance:My Secret Romance:

Can Yaman'ın bugüne kadar kullandığı bütün taktiklerin kullanıldığı, 
kızımızın oyunculuğu için bir vitrin mankeni alıp daha ucuza aynı değerde oyunculuk görülebilecek 
dizi Romantizm ile cinsel istismarı birbirine karıştırmış , buldukları her fırsatta birbirlerine yapıştıkları bir dizi olmuş.  
My Secret Romance:

İzleyin desem de bir yerden sonra tahammül etmek çok zor anacım. 




Yorumlar

  1. Anlattığın kadar varsa berbatmış gerçekten�� benim bloguma da beklerim ☺️https://aynurcagunler.blogspot.com/?m=1

    YanıtlaSil
  2. Hoşgeldin bloguna bakıyorum hemen

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar