Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Black Sun | The Veil | Konusu | Oyuncuları | Yorumu (BCP Eylül)

The Veil, Black Sun


Adı: Black Sun | The Veil | 검은 태양
Tür: Dram, Aksiyon, Suç
Yönetmen: Kim Sung-Yong
Senarist: Park Seok-Ho
Imdb: 8,5
Bölüm Sayısı: 12

The Veil, Black Sun

2021 sonbaharında yayına başlayan The Veil 12 bölüm olarak planlanan aksiyon/ dram türünde bir dizi. Yönetmen koltuğunda Kim Sung Yong var. Senaryosu ise  Park Seok Ho'ya emanet. 

 _____Oyuncu Kadrosu:_______________________________

The Veil, Black Sun

Bir NIS ajanının intikamı üzerine kurulu The Veil'in  başrollerinde Nam koong Min, Kim Ji Eun,Park Ha Sun  ve Kim Jong Tae yer alıyor. 

_____Konusu:______________________________________

The Veil, Black Sun

 Açık denizde gerçekleştirilen bir operasyon sırasında kayıplara karışan bir NIS ajanı bulunur. Teşkilata ihanet ettiği düşünülen ajan yakalanıp sorgulanır ancak ilaç verilerek hafızasının silindiği ortaya çıkar. Hayatının son yılı silinmiş olan ajan Han Ji Hyuk kafasındaki boşluğu kapatmak ve ortaklarının intikamını almak için çalışmaya başlar.

The Veil, Black Sun


_____Yorumum:____________________________________

Oldukça sert bir girişle açılış yapan The Veil kan, şiddet sahneleriyle iyi bir aksiyon dizisi girişi yapmıştı. Ancak kadın oyuncuların dahil olmasıyla sahneler bir anda yerlere düşmeye başladı. Özellikle yukarıdaki peruk abla ve değişmeyen ağlak bakışlarıyla diziden buz gibi soğudum. Park Ha Sun bir ajan gibi görünmenin dışında her şeye benziyor.

Sadece o değil Kim Ji Eun da rezalet görünüyor. Erkek oyuncuya fazla güvendikleri için mi bilmiyorum bu ajan kadınlar ne silah tutabiliyor ne adam gibi bakabiliyor kameraya!

Kadın oyuncu ithal etmeniz lazım ülkeye diye imza kampanyası yapacağım az kaldı. 

İzlenir mi?


Nam Koong Min tek başına izletir diziyi, kızlar çıkınca sarın ileri (:


 _____Tanıtım Videosu:_______________________________







Yorumlar

  1. 5. bölümde jung moon sung girmiş diziye ablaların screen timeından ona verilirse toparlar gibi
    dee
    bu adam bu dizi için 1 sene kas yaptı yazıktır yahudklfjgldffg

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Akıncılar olarak zaten kaslar kullanılıyor maşallah her fırsatta bi fincan ikram ediliyor :) Emek boşa değildfnvdfnvn Namkoong beyler zaten kaslıydı da azıcık sıkılaştırmıştır belki ben bu adamın kassız halini hatırlamıyorum kkk

      Sil
  2. Ajan dizisi diyince aklıma hemen İris geldi. Ajan diyince insanın aklına kendinden emin karakterler geliyor. Silah tutamayan bir ajan mı? 😂 Kalemine sağlık fırsat bulunca bakarım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Iris'te maşallah bir ben oynamıyordum bu dizideki hatunlar çok pasif kalıyor. Yönetmenin tercihidir diye düşünmek istemiyorum ama

      Sil
  3. Kadın karakterler başarılı olmasa da akıcı ve gerilimli bir yapıma benziyor, bol boş vaktim olursa izleyebilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adam gerçekten tek başına sırtlanmış görünüyor şimdilik. İlerleyen bölümler ne gösterecek bakalım ;)

      Sil
  4. peruk abla mı hahaha :D silah tutamayan ajan mıı :D ah konusunu merak ettiğim için kısa zamanda izlerim ama kadın oyuncular hakkında söylediklerin beklentimi düşürdü sadece olaya odaklı izlerim madem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olay ve Namkoong diziyi kaldırıp götürüyor zaten. Adam tek kişilik dev kadro

      Sil
  5. hıms izlemesem de olur gibi pekii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında izlemen tarafındayım. Kadınlara rağmen akıcı bir dizi

      Sil
  6. Tanıtım için teşekkürler. Emeğine sağlık. ✨ Bu arada, Korelilerde o kadar sakal oluyor mu ya o_O :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazılarında oluyor ama genele vurursak sakalsız oluyorlar :D Sakallı görünce hatta peşlerine düşüyorlar ne güzel diye

      Sil
  7. Kore dizileri deyince aklıma romantik diziler geliyor ama polisiye konusunda da çok iyilermiş sanırım. Birkaç tane çok övülen dizi yorumu okudum, merak ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Romantik diziler Korelilerin yaptığı en vasat işler aslında ama seveni çok fazla olunca diğer türler pek öne çıkmıyor,,,,,,,,,,,,,,

      Sil
  8. Kore dizilerini seviyorum ama polisiye türünde pek izlemediğimi fark ettim şuan. Kadın oyuncular için yazdıkların güldürdü. :))
    Tanıtımın için teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağlam polisiye diziler var aslında Kore piyasasında :) Şissetle tavsiye ederim

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar