Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Rampant / Outbreak Konusu | Oyuncuları | Yorumu

rampant / Outbreak


Adı: Rampant | Outbreak | 창궐
Tür: Tarih, Aksiyon, Fantastik
Yönetmen: Kim Sung-Hoon
Senaryo: Hwang Jo-Yoon, Won Shin-Yeon
Görüntü Yönetmeni: Lee Sung-Jae
Müzik: Park In-Young
imdb: 6.2    |    daum: 5.7
Süresi: 121 Dakika
Yapım Yılı: 2017 – 2018

 _____Oyuncu Kadrosu:______________

rampant / Outbreak



_____Konusu:______________________


Qing Hanedanlığına rehin olarak gönderilen prens Lee Chung abisinin ölümü sonrası 10 yıl kaldığı Qing Hanedanlığı'ndan ülkesine döner. İyi bir kılıç ustası olsa da ortalarda boşb oş dolaşan, ilgi düşkünü bir prenstir ve karşılanmadığı için söylenirken karşısında biranda garip davranan, zombileşen halkı bulur. 



_____Yorumum:____________________


Hyun BinJang Dong Gun, Jo Woo Jin, Kim Eui Sung ve Lee Sun Bin'in rol aldığı Tarihi Fantastik filmin yönetmen koltuğunda  Kim Sung Hoon oturuyor. Yönetmeni Confidential Assignment ve My Little Hero filmlerinden hatırlayabilirsiniz.

Senaryosu Hwang Jo Yoon tarafından yazılan Rampant 121 dakikalık 2017 yapımı bir film. Senarist  İhtiyar Delikanlı, Bir Katilin Anıları ve Masquerade gibi muhteşem filmleriyle ünlü bir kalem. 


Hyun Bin'in muhteşem sinemasal görüntüsü eşliğinde 
zombilerin saldırısına maruz kaldığı 
filmin arka planında ise
insanoğlunun açgözlülüğü
işlenmiş.


Gözünü hırs bürümüş insanlarla 
kan bürümüş insanların paralel yapısının anlatıldığı yapım
izlenmesi gereken yapımlardan.



 _____Tanıtım Videosu:_______________




Yorumlar

  1. bu diziyi son zamanlarda görüp merak etmiştim zombileri ve kore dönem dizi filmlerini sevdiğim için ikisi bir arada iyi gider :D aksiyon sahneleri iyi görünüyor kurgu da kendini kanıtlamış bir senaristten olduğu için iyidir diye düşünüyorum yakınlarda izlerim sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Film zombiler üzerinden iktidar eleştirisi yapan, iyi oyunculuklarla bezeli bir film. Pişman olmazsın ;)

      Sil
  2. oo zombi varsa kaçırmam saol :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zombi sevdalısı mısın? Bakalım beğenecek misin?

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar