Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Love in Contract Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Love in Contract


Dizinin Adı: Love in Contract |  월수금화목토
Yönetmen: Nam Sung Woo
Senaryo: Ha Gu Dam
IMDb Puanı: 7,3
Bölüm Sayısı: 16
Tür: Romantik Komedi

 
   _____Oyuncu Kadrosu:______________

Love in Contract














_____Konusu:______________________

Hayatı boyunca iyi bir eş olması için yetiştirilen Choi Sang Eun kendisi için tasarlanan bu planı kırmak ister. Bildiği tek şey olan eş olma kriterlerini kullanarak ihtiyacı olan erkeklere eş olma servisi fikrini hayata geçirir. Yaptığı kontratla erkeklerle törenlere katılır, aile büyüklerinin isteklerini yerine getirir ve evine döner. 

Love in Contract

İhtiyacı olan parayı kazandıktan sonra emekli olduğunu açıklamaya başlar eşlerine. Ancak beş yıldır evli olduğu ve sınırlı sohbeti olan Jung Ji Ho için durum farklıdır. Defalarca buluşmasına rağmen bu müşterisine emeklilik fikrinden bahsedemez. 
Love in Contract

Yeni hayatıyla arasındaki tek engel Jung Ji Ho iken karşısına ansızın ünlü oyuncu Kang Hae Jin girer. Haftanın altı gününü iki adama eş olarak geçirmeye mahkum kızımız evlilik hayatının yeni yüzünü tanıyacaktır.

Love in Contract
Jung Ji Ho sakin, soğukkanlı, anti sosyal kişiliğiyle nam salmış biridir. İş arkadaşları bile kendisiyle iletişim sorunu yaşadığı için zorunlu terapi gruplarına katılmaktadır. Hayatı, haftanın üç günü buluşup yemek yediği karısı sayesinde renklenir.
Love in Contract
Kang Hae Jin  ailesiyle sıkıntılı bir hayatı olan bu nedenle kendisini soyutlamış bir film yıldızıdır. O yeni taşındığı evde karşılaştığı komşusunun karısıyla kendine yeni bir sayfa açmanın peşindedir. 



_____Yorumum:____________________

Love in Contract

Love in Contract dizisi 2022 yılının Romantik Komedi dizilerinden.
16 Bölümlük dizinin yönetmen koltuğunda Nam Sung Woo
otururken senaryosu Ha Gu Dam'a emanet.

 Senaristimiz tahmin etmekte asla zorlanmayacağınız şekilde kadın. Ve her limanda bir sevgili fantezisini şehre ve evlere taşımış bir koca yürek. 
Çünkü neden olmasın? İyi, çok iyi, mükemmel iyi bir adet kızımız var öyle ki üzülmesinler diye eziklenen erkeklere mükemmel eşi veriyor bir miktar meblağ karşılığında elbette, sonra da bütün suçu üslenip nikahı bozuyor. Arkasından nafaka ödeme derdi olmadan hem de :) 

Love in Contract

Sosyal statü, huzur, mutluluk, aile saadeti verdiği bu erkeklerle asla sınırları aşmayan kızımız
geçmişten gelen travmalarına kafa atarak hayatını sürdürürken 
bir şekilde eli eteği de aşka bulanıyor elbette. İkinci erkeğinde sahnede görünmesiyle dizi garip bir şekilde sarıyor.
Bütün hayali duruşuna rağmen izliyorsunuz bir şekilde diziyi. 
Love in Contract

Travmasına göz yumduğum Go Kyung Po beyim sen mükemmel bir detaysın bu aciz kulun seni izlemesin de ne yapsın konulu bu dizi
çıtırlık çerezlik kontenjanından izlenebilir efendim. 



 _____Tanıtım Videosu:_______________



Yorumlar

  1. Ay nerde var bu, hemen başlıycam ya. :D Şu an hayatımda eksik olan şey bu, buldum sayende. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kocaları diyorsan piyasa da kalmamış ama dizi her sitede mevcut :P

      Sil
    2. Ahahahahs ne güldüm. :D Bende bitane koca var sağolsun yetiyor başkasına lüzum yok. :D Başladım diziye iki bölüm izledim.

      Sil
    3. jeatajtert Oppa koca olmalı ama bak bu adamlar ev temizleyip yemek yapanlardan :P İyi seyirler

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar