Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

My Annoying Brother

 My Annoying Brother

Süre: 110dk
Tür: Dram , Komedi
Yönetmen: Su-kyung Kwon
Senarist: Yoo Yeong-ah
Yapımı: 2016 

My Annoying Brother

Kalifiye bir dolandırıcı olan Doo Sik hapishanededir. Şartlı tahliye için milli sporcu olan kardeşinin geçirdiği kazayı bahane olarak kullanır ve hapisten kurtulur. 

Doo Young  resmi bir müsabaka sırasında aldığı darbe sonrası kör olur. Hayallerinin peşindeyken gözlerini kaybeden delikanlı hayata küser. Evinde inzivaya çekilen adamın tek ziyaretçisi antrenörüdür. Bir gü ansızın kapısından içeriye hapishanede olması gereken abisi geliverir.

İki zıt kutbun bir araya geldiği evde önce kargaşa daha sonra ise yavaş yavaş sevgi yerini alır. 

My Annoying Brother

Başrollerinde Do Kyungsoo ve Joo Jung Suk'un olduğu film iki kardeşin hikayesini anlatıyor. Birbirinden oldukça uzak yetişen bu ikili zamanla yakınlaşır ve aralarındaki zıtlıklardan zevk almaya başlar. 

My Annoying Brother

Hikaye oldukça sıradan  bir hikayeye odaklansa da anlatma istediği yoğun duygular için fazla örnekleme noktası seçmiş olduğundan biraz yavan kalmış. Anlatmak istediği duygular görsel karmaşanın altında kalmış. Film için oyunculuklar vasat kalırken filme dair aklımda kalan tek şey Türk spocunun uzun süre ekranda kalması oldu. Çok şey vaat eden film hayal kırıklığı yarattı bende. 

My Annoying Brother

Do Kyungsoo için oyunculuk kariyeri oldukça parlak düşündüğüm kişiler arasında diye düşünsem de Jo Jung Suk ile etkileşimlerinden midir yoksa ikisi de zorlamadan olduğu gibi oynamayı seçtiğinden midir bilemedim bu film için nötr kaldım. Daha iyi paslaşmalarla oyunculuğunun geliştiği rollerde görmek isteriz seni Do! 



Filmin Tanıtımı: 









Yorumlar

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar