Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

The Divine Fury

The Divine Fury
Tür: Fantastik, Gerilim, Korku 
Yönetmen: Kim Joo-Hwan 
Senaryo: Kim Joo-Hwan 
Yapımcı: Lim Joon-Hyuk, Park A-Hyung 
Görüntü Yönetmeni: Jo Sang-Yoon 
Müzik: Koo Ja-Wan 
Süresi: 129 Dakika
The Divine Fury

Yong Hoo, polis  babasıyla birlikte yaşar. Arkadaş gibi eğlenerek geçirdikleri günlerinde ayrıca erdem ve onur gibi bilgileri de oğluna aktaran babası görev sırasında ağır yaralanır. Ziyaretlerine gelen rahip babasının iyileşeceğine dair konuşup söz verir ancak babası ölür.

The Divine Fury

Babasını kollarından alan Tanrı'ya sinirlenen Yong Hoo öfkesiyle büyümeye devam eder. Büyük bir dövüşçü haline gelen adam yaptığı bir karşılaşma sonrası Kore'ye dönerken avcunda bir yara oluşur. Kanaması durdurulamayan ve nedenleri bulunamayan yara için yardımcısı tarafından bir şamana götürülür. 

Gözleri görmeyen küçük bir şamanın yol göstermesiyle kendisini Rahip An'ın ayininde bulan Yong Hoo elindeki yaranın mucizevi yanını görür. 
 
The Divine Fury

Başrollerinde Park Seo Joon, Ahn Sung-Ki ve Woo Do Hwan'un olduğu Fantastik korku filmi The Divine Fury içindeki kötülük ve nefretle mücadele eden insanın gerçek kötü, şeytanla yüzleşmesini konu alıyor. Filmin özellikle karabasan sahneleri oldukça etkileyici görsel efektler içeriyor. Do Hwan'ın karanlık görüntüleri ve yansıttığı karakterdeki gizem gerilimi oldukça etkilemiş. Park Seo Joon'u ilk kez bu tarz yapımda izledim galiba. Oldukça büyüdüğünü düşündüren bir yapı oldu. Keyifle izlenebilecek korku gerilim türünde bir film.



 Filmin Tanıtımı:


Yorumlar

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar