Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Pandora

Pandora
Süre: 136dk
Tür: Aksiyon , Dram , Gerilim
Yönetmen: Park Jung-woo 
Senarist: Park Jung-woo 
Yapımı: 2016 

Pandora
Kore'nin küçük bir  kasabasında insanların en büyük geçim kaynağı bölgedeki nükleer enerji santralidir. Kasabadakiler vardiyalı olarak çalıştıkları tesislerde yer değişimi yaptıktan hemen sonra şiddetli bir deprem olur. 

Ülkeyi yönetenler durumu değerlendirirken kasabadaki insanlar telaş içinde kaçışır. Asıl sorun bölgedeki nükleer santraldeki alarmın duyulmasıyla başlar. Mühendisler durumu kontrol altına almaya çalışırken yaralanan işçiler olur. Yaralılar sahra hastanelerine alınırken bölgedeki radyasyon seviyesi bir anda ölümcül seviyede artar. Halk kendilerini güvenli bölgeye atmaya çalışırken bir grup santral çalışanı gönüllü olarak geri döner ve reaktörü söndürmeye çalışır. 


Pandora

Japonya'da yaşanan ve bütün dünyayı bir anda etkileyen büyük afeti konu alan ve bu tarz santrallerin geleceğimizi nasıl tehlikeye attığını oldukça gerçekçi yollarla anlatan Pandora, uzun zamandır izlediğim en iyi hedef gösteren filmdi. Bir yandan gerim gerim gerilirken bir yandan da Japonya olayı sonrası ülkemizde inatla kurulan santrallerin içimizde gittikçe çoğalan el bombalarının geleceğimize, bizlere nelere mal olabileceğini düşündürtüyor. 

Pandora

Kim Nam Gil'in başrolünde göründüğü asıl başrolün ise nükleer tehdide bırakıldığı film mutlaka izlenmesi gereken yapımlardan.


Filmin Tanıtımı


Yorumlar

  1. Yanıtlar
    1. Güzel film ama bir parça kokutucu, ülkemizin dört bir yanına yapılan nükleer belaları düşündükçe daha etkili oluyor film

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar