Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Train To Busan / Zombi Ekspresi

Train To Busan / Zombi Ekspresi
Vizyon Tarihi: 21 Temmuz 2017
Süre: 118dk
Tür: Aksiyon , Dram , Gerilim
Yönetmen: Yeon Sang ho
Senarist: Yeon Sang-ho , Park Joo-Suk
Yapımı: 2016 - Güney Kore
Train To Busan / Zombi Ekspresi
Seok-woo (Yoo Gong) kızı Soo-ahn ile birlikte Seul'den Busan'a gitmek üzere bir hızlı trene binmişlerdir. Ancak yolculuk esnasında hızla yayılan bir virüs baş gösterir ve virüse yakalanan herkes kana susamış zombilere dönüşmeye başlar. Virüsten etkilenmemiş yolcular, Busan'a sağ salim varabilmek için son derece tehlikeli bir yolculuğu tamamlamak zorunda kalacaktır.

Train To Busan / Zombi Ekspresi

Seok Woo (Gong Yoo) kızının doğum günü hediyesi için onu eski eşinin yanına Busan'a götürmeye söz verir. Baba kızın arası oldukça soğuktur ve Seok Woo bu yolculukta kızıyla arasını düzeltmeye odaklanır. Hızlı trene binip yolculuğa başladıkları sırada küçük kızın dikkatini bir şey çeker ancak pek umursamaz. Trene son anda binen genç bir kız rahatsızlanır. Görevli kızla ilgilenirken bir anda saldırıya uğrar. Bilinmeyen bir virüsün neden olduğu olaylar sonrası insanlar hızla zombiye dönüşür.
 
Genç kadının tren içinde virüsü hızla yayması sonrası reyonlarda zombilerin sayısı artarken virüse maruz kalmamış olanlar hayatta kalmak için hem trende kalmak hem de zombilerden sakınmak zorundadır. Herkesin hayatta kalmak için tek umudu virüse karşı direnen Busan'a ulaşmaktır. 
Train To Busan / Zombi Ekspresi
Gong Yoo'nun olay yaratan filmi Train to Busan filmini erteleye erteleye bugün izleyebildim sonunda. Öyleki filmin hemen ertesinde Peninsulayı da izleyerek açığı kapattım kendimce. İlk filmde harikalar yaratan Gong Yoo ikinci filmde tahtını kuzeni Kang Dong Won'a bırakıyor. Devamı Peninsula filminin tanıtımında ;)
Train To Busan / Zombi Ekspresi
Gelelim filmin damağımda bıraktığı lezzeti aktarmaya. Öncelikle zombi filmleri için ölüp bayılan biri olmayarak söylemeliyim ki filmin akışı, gerilim düzeyi çok canlı tutularak izleyenleri çok iyi yakalamışlar. Gözyaşları içinde zombiden kaçan biri gibi hissettim film boyunca. Ve gerim gerim gerildim. 
Train To Busan / Zombi EkspresiTrain To Busan / Zombi Ekspresi
Gong Yoo'nun ilgiliymiş gibi yapan babadan kızı için bir anda kahramana dönüşen baba modelinin ilerleyişi çok güzel aktarılmıştı. Zaten Gong Yoo için sizi bir şeylere inandırmak çok zor olmadığı için duruma anında ayak uyduruyorsunuz. 

Train To Busan / Zombi Ekspresi
Zombiler için makyajlarıyla ve hareketleriyle inandırıcı ve oldukça gerici bir haldeydiler. Kısaca filmi izleyin anacım. 

Bu tarz film sayısı arttıkça çok yakın zamanda benzer bir şekilde sürükleneceğiz kafası oluşuyor bende :(

Filmin Tanıtımı:



Yorumlar

  1. merak ettim doğrusu bunuu kısa zamanda izleyecğimm^^

    YanıtlaSil
  2. Devam filmiydi kötüydü ama bu filme bayıldım. 🙏

    YanıtlaSil
  3. Zobi sevmiim ben,vampir sevim :) Ama Gong'un hatrına izlenir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gong beyi gösterecekse zombileri bile seviyorsun <3

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar