Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

The Prison/ Hapishane 2017

The Prison/ Hapishane

Orijinal İsmi: The Prison
Süre: 125dk
Tür: Dram , Suç
Yönetmen: Hyeon Na
Senarist: Hyeon Na
Yapımı: 2017 - Güney Kore

The Prison/ Hapishane
Eski bir polis memuru olan Yoo Gun, mesleği kötü kullanmak gibi değişik suçlardan meslekten men edilerek hapishaneye atılır. Gittiği hapishane çoktan çeteler tarafından bölünmüş ve yeni gelenlere ortamı cehenneme çevirdikleri bir parka dönüşmüştür. Kendi elleriyle hapse attığı suçlularla da karşı karşıya gelince sıkıntılı günler yaşar. Hayatta kalabilmek için yapabileceği tek şey asıl adamın çetesine katılmaktır. 

The Prison/ Hapishane
Çeteye katıldıktan sonra olayın göründüğünden çok daha ileri seviyede olduğunu görecek olan Yoo Gun ne kadar ileri gidebileceğini öngöremez.

The Prison/ Hapishane
Klasik polisiye filmlerden olan The Prison yetenekli oyuncularıyla göz dolduruyor. Kim Rae Won ve Han Suk Kyu'nun karşılıklı arşa çıkardıkları oyunculuklarını izlemek çok keyifli.

Siyah beyaz karmaşasının iyi anlatıldığı filmde insanoğlunun topluca olduğu her topluluk yeni bir dünya ve hayatta kalmak zorundayız. 

Filmin Tanıtımı:





Yorumlar

Popüler Yayınlar