Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Peninsula / Yarımada

 Peninsula / Yarımada


Orijinal İsmi: Peninsula, Train to Busan 2
Vizyon Tarihi: 2 Ekim 2020
Süre: 116dk
Tür: Bilim Kurgu , Aksiyon , Dram , Fantastik , Gerilim , Korku , Suç
Yönetmen: Yeon Sang-ho
Senarist: Yeon Sang-ho , Park Joo-Suk

Peninsula / Yarımada

İnsanları zombiye dönüştüren virüs Kore'yi ele geçireli dört yıl olmuştur. İnsanlar ya ülke dışına kaçarak hayatta kalırlar  ya da küçük gruplar halinde zombilere karşı direnmeye devam ederler.

Peninsula / Yarımada
Ülkeden kaçan insanlar arasında olan asker Jung Seok yolculuk sırasında içeriye sızan bir virüslü yüzünden aile üyelerini kaybeder. Gittikleri bölgede dışlanarak fare gibi görülen Koreliler ile yaşamaktadır. Bir gün Kore'ye giderek oradan alacakları para karşılığında insan taşıyabileceklerini öğrenir ve bir grup insanla  yollara düşer.

Aradan geçen dört yılın ardından Kore'de Jung Seok ve yoldaşlarını neler beklemektedir?
Peninsula / Yarımada

Train To Busan / Zombi Ekspresi filminin devamı olan Peninsula / Yarımada filmi hikayeyi dört yılın ardından devam ettiriyor.  Zombilerin yayılmasının ardından insanoğlunun bu sürece nasıl ayak uydurduğu, virüse rağmen kendi özerk alanlarını oluşturduğunu anlatan film ilk filmin aksine aksiyon sahnelerine odaklanarak karanlık bir anlatımla insanoğluna da söyleyeceklerini söylüyor.  

Peninsula / Yarımada

Kaçıp kurtulmak yerine kalıp savaşmayı tercih eden yeni insanlar, sürekli saldıran binlerce zombi ve onlarla yer yer dalga geçen, onları evcil hayvan gibi gören, yeni  dünya düzenini kuran ilkelleşen insanlık...

Peninsula / Yarımada


Film yok olmanın eşiğindeki insanlığın yeniden şekillenmesini konu alırken Jung Seok zombilerin arasında bir macera adasındaymışçasına koşturmaya başlıyor. Film ilk filmin ardından beklenti yarattığı için muhtemelen kursağınızda acı bir tat bırakıyor. 

Peninsula / Yarımada
Peninsula / Yarımada
Kang Dong Won gözleriyle bile duygudan duyguya geçebilen bir oyuncudur ancak bu filmde savrulan bedeni dışında bir şey göremediğimiz için muhtemelen duygu olarak filmde kendinize yer  bulamıyor sürekli perdenin arkasından dahil oluyorsunuz olaylara.

Sizin film hakkındaki düşünceleriniz neler? 

Filmin Tanıtımı:




Yorumlar

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar