Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Diva : Psikolojik Gerilim İsteyen Yanaşsın! | Konusu | Oyuncuları | Yorumu

 

Diva, Shin Min Ah

Yönetmen: Jo Seul-Ye
Ülke: Güney Kore
Tür: Gerilim
IMDB: 5.6
Vizyon Tarihi: 23.09.2020
Süre: 84 dk



_____Oyuncu Kadrosu:_______________________________

Diva




_____Konusu:_______________________________

Yaklaşan olimpiyat oyunları için seçmelere hazırlanan milli yüzücü, korelilerin yüzen perisi; Lee Yeong, bu yolda yakın arkadaşı Soo Jin ile birlikte olmak ister. Yakın arkadaşı yaşadığı sıkıntılardan dolayı sıkıntılar yaşarken ona destek olur ve takımda kalması için fazladan mesai harcayarak onunla takım olarak da senkronize yarışmalara katılmayı kabul eder. 

Diva, Shin Min Ah

Sıkıntılı bir antrenman sonrası Soo Jin ve Lee Yeong, trafik kazası geçirirler. Lee Yeong yaralı bir şekilde kazadan kurtulur ancak hafızasında boşluklar vardır ve yakın arkadaşı hala bulunamamıştır. Ekipler Soo Jin'i bulmak için çabalarken su perimiz yeniden sulara dönmek için çabalar. Lee Yeong,  Soo Jin'i bulup suya geri dönebilecek midir?

Diva, Shin Min Ah

Başrollerinde iki kadın oyuncunun yer aldığı film 84 dakikalık süresiyle psikolojik gerilim türünün güzel örneklerinden. Filmin başından sonuna ,bir girdaba soktuğu izleyicisini, yüzücü bir kadının gözünden istediği şekilde sürükleyebilen yönetmen daha önce paylaşımını yaptığım "Yitik Zaman: Geri Dönen Çocuk" tıktık filminin de senaristi Jo Seul Ye. 

Diva, Shin Min Ah
Bir yüzücünün suya atlamaktan korkması üzerine kurulmuş kurgu, iki arkadaşın birbirine sevgi ve nefret duygularının bütünleşmesiyle; girdabın içinde savrulan insanlar misali bütün film boyunca bizleri de ters köşelere savuruyor. 


Filmi ne kadar dikkatli izlerseniz o kadar savruluyorsunuz bu girdabın içinde. Filmin başı, sonu ve ortası sürekli harmanlanarak kafalardaki soru işaretleri arttırılıyor. Filmin çıkış noktası, filmin başına döndüğünüz noktadan farksız. Her şey ortada olmasına rağmen yönetmenin istediği şekilde sürekli başka noktalara çekiliyoruz. Kafalarda deli sorular... 

Filme uzaktan baktığınızda ise oldukça sıradan bir hikaye var. Derin bir nefes alıp filmi düşündüğünüz anda kadının beyninin içinde sürüklendiğinizi anlıyorsunuz. 
Diva, Shin Min Ah

Film Uzak Doğu psikolojik gerilim severler için oldukça 
iyi bir seçenek. Ancak bu konuya uzak olanlar için
içinden çıkılmaz bir bulmaca :3 

Başrolde Shin Min Ah zarafetiyle boy gösterirken
Yoo Young parıl parıl parlıyor 
;)


Filmin Tanıtımı:




Yorumlar

  1. Min Ah çok sevimli ya. 😍 Gerilim severim. Listeme ekliyorum. Kalemine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu filmde başka bir Min Ah var. İyi seyirler ;)

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar