Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Forest Konusu | Oyuncuları | Yorumu


Adı: Forest | 포레스트
Tür: Dram, Romantik, Medikal
Yönetmen: Oh Jong-Rok
Senarist: Lee Sun-Young
Bölüm Sayısı: 32
Bölüm Süresi: 35 Dakika
Yapım Yılı: 2019 – 2020

_____Oyuncu Kadrosu:______________



_____Konusu:______________________
Kang San Hyeok  işle ilgili mükemmeliyetçi, insanların hamlelerini kendi istediği ölçülerle sınırlayan, soğuk ve kapalı bir kişiliktir. Çok önemli bir toplantı sırasında ansızın spazm geçirir ve bayılır. Gözlerini hastanede açtığında ilk sorduğu yarım kalan işi olan adamın durumu derin tetkiklere rağmen çözülemez. Durumun psikolojik olması ihtimalini inatla reddeden adamın yolu hastanede zıtlaştığı doktorla hiç ummadığı bir orman arazisinde yeniden kesişir. 
Hastane cerrahi asistanı olarak çalışan Jung Young Jae bir olay sonrası kırsaldaki bir hastaneye geçici görevle gönderilir. Ormanlık arazideki alana gelen hasta sayısı düşündüğünden oldukça azdır. Ancak kısa bir süre önce hastanede gördüğü garip hasta burada da karşısına çıkar. İkiliyi yeniden bir araya getiren orman onlara başka neler yaşatacaktır?




_____Yorumum:____________________

Dram, Romantik, Medikal türündeki Forest dizisi 2020 yapımı. 32 Bölümlük dizi 35'er Dakikalık bölümlerden oluşuyor. 

Dizinin yönetmenliğini Oh Jong Rok üstlenirken senaristliğini  Lee Sun Young yapmış. 

Dizinin başrollerinde Park Hae Jin, Jo Bo Ah oynuyor. 

İlk 3 bölümüne tahammül edebildiğim dizi hiçbir şey anlatma gereği duymuyordu. Oyuncular; Jo Bo Ah özellikle monitöre ellediği elleriyle adamın iç organlarını ellerken, "Bunu kendime daha fazla yapmalı mıyım?" sorusunu sordurdu bana.
Diziden kaçarak uzaklaştım. Bence size sağda solda öven (!) O yorumları görmezden gelin 



 _____Tanıtım Videosu:_______________






Yorumlar

  1. Ahahahahas ay belki güzel Bi şeydir akşam izlerim dedim ama koşarak uzaklaşıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok memnunum bir insanı, bir hayatı bu israftan koruduğum için <3

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar