Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Salut D'Amour Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Orijinal İsmi: Jang-Soo Store
Süre: 112dk
Tür: Komedi, Romantik
Yönetmen: Kang Je-gyu
Senarist: Lee Sang-hyeon 
Yapımı: 2015 

_____Oyuncu Kadrosu:______________




_____Konusu:______________________
Eski bir donanma askeri olan Sung Chil amca bütün mahallenin başına musallat olmuş aksi bir dededir. Sabah erken saatte kalkar, marketteki işine gider. Düzene, nizama ve mahallesine düşkündür. Semtin yeniden yapılandırılması için yapılan sözleşmede sadece onun imzası eksiktir ancak yaşlı adam inatla mahallesinden ve evinden vazgeçmez. 
Bir gün karşı komşusu Geum Nim ismindeki naif teyzeyle tanışır. Mahallenin çiçekçisi olan tatlı ve güler yüzlü kadın bu aksi ihtiyarla zaman geçirdikçe Sung Chil amcanın tavrı yumuşar. 
Bir kadına nasıl davranması gerektiği hakkında fikri olmayan Sung Chil amcaya destekler yağarken ikili ikinci baharlarını yaşarlar. Peki amcamız yeni düzene hazır mıdır?



_____Yorumum:____________________
 112 dakikalık Salut D'Amour filmi romantik komedi türünde.
Yönetmenliğini Kang Je Gyu'nun yaptığı 2015 yapımı filmin senaryosu
Lee Sang Hyeon'a ait.

Oyuncu kadrosunda Han Ji Min, Park Chanyeol,Jung Hae In, Park Geun Hyung, Moon Ga Young ve Yoon Yeo jeong gibi isimler var.

Sevimli sıcak bir mahalle filmi izlemeye başlayacak, ikinci bahar tadında sevgiye doyacağım dediğiniz film bir anda kollarını açarak size drama da boğuyor.

Filmden paşa paşa yediğiniz golü de sahiplenip öyle ayrılıyorsunuz ama film sizi üzmüyor, kalbinizde sıcacık bir an olarak kalıyor. 

Kısacası filmi izleyin izletin anacım :3




 _____Tanıtım Videosu:_______________


Yorumlar

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar