Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Emergency Couple

Emergency Couple

 Tür: Romantik, Komedi, Medikal
Yönetmen: Kim Cheol-Kyu
Senarist: Choi Yoon-Jung
Bölüm Sayısı: 21
Yapım Yılı: 2013 - 2014

Emergency CoupleEmergency Couple

Çok sevdiler, bir çılgınlık yaptılar ve el ele kiliseye giderek evlendiler.

Hayat düşündükleri gibi eğlenceli başladı ancak omuzlarına konan her yükle birlikte birbirlerinden uzaklaştılar. Dertlerini paylaşmak yerine bağırdılar, sesleri yükseldikçe bakışları değişti, donuklaştı. Omuzlarındaki yük gönüllerine kondu ve ikili sonunda boşandılar.

Emergency Couple

Yıllar sonra yarım bıraktığı Tıp Fakültesini tamamlayarak stajyer olarak hastaneye geçen Chang Min acil serviste göreve başlar. Ailesinin büyük bölümü doktor olan delikanlı boşandıktan sonra ailesinin yolunda ilerlemeye devam eder. Tıp konusundaki bilgileri ile kısa sürede dikkat çeken genç doktor hastanedeki ilk gününde asla tahmin etmediği 'o' kişiyle karşılaşır. 

Emergency Couple
Emergency Couple

 Jin Hee eşiyle boşandıktan sonra sürekli olarak aşağılandığı eğitim hayatı yüzünden hırs yapıp doktorluğa başlar. Kaderin cilvesiyle aynı serviste koşturmaya başlayan ikili önce hırslarını atarlar sonra yeniden birbirlerine karşı duydukları sevgiyi.

Emergency CoupleEmergency Couple

Song Ji Hyo ve Choi Jin Hyuk ikilisini bir araya getiren yapım oldukça eğlenceli bir aşk ilişkisini ve buna eş olarak doktor- hasta arasındaki ilişkileri anlatan bir yapım. Ji Hyo bazen gıcık olduğum bazen se kucaklamaya doyamadığım bir kadın. Bu dizide sevdim keratayı, Jin Hyuk beyler ise yine ah ulen ah deditiyor ihtişamlı duruşuyla. Ben seni ellerin olsuuuun diye mi sevdim sözleriyle yazımı noktalarken eski güzel yapımlara şans tanıyın anacım demek istiyorum. 

Emergency Couple
Dizinin yan rollerinde olan doktorlar hikaye akışını desteklemek için olay yerinde
dururlarken hikayeleri fazla  sönük kalarak diziyi doktor dizisinden ziyade romantik komedi kısmında tutmaya neden olmuş. 

Emergency Couple


Beni bu ikili aşırı memnun etti.
İzleyin efendim en kötü şu aşağıdaki şirin hamster görünüşlü beyefendiyi izleyerek keyif yapmış olursunuz :)

Dizinin Tanıtımı:





Yorumlar

  1. Ayyyyy bu adama bayılıyoruum :) Çok komodik diziydi :)
    Bazı yerleri çok saçmaydı :))
    Bu kızı sevmiyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adam çok cici <3 Ciciden kastımı sen anla :)
      Saçma ve alakasız mantıksız bulduğum kısımlarda Kore eğitim dünyasının garipliğine verdim genelde :3 Kıza olan duygularım çok değişkenli :D

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar