Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Was It Love?

Was It Love?

Orijinal İsmi: Did We Love?
Tür: Dram , Komedi , Romantik
Yönetmen: Kim Do Hyeong
Senarist: Lee Seung-Jin 
Yapımı: 2020 

Was It Love?

Kızı ve annesiyle bir hayat kuran No Ae Jung, kızına daha iyi örnek olabilmek ve geçimini rahatça sağlayabilmek için yeni bir iş arayışındadır. Üniversitede sinema kulübündeyken en büyük hayali bir film yapımcısı olmaktır. Hem hayalini hem geçimini sağlama işini tek seferde kotarabilmek için film şirketlerine başvurularda bulunur ve sonunda vasat bir film şirketinden onay alabilir. 
Was It Love?
Was It Love?
Maaşını bile zamanında alamadığı günler yaşayan Ae Jung, sonunda patronunun kazığıyla gelen bir final yaşar. Kendi adına atılmış bir teminatla karşısında mafyavari birilerini bulan Ae Jung'un tek çıkış yolu adamın emrettiği üst düzey kişilerle bir film yapmaktır.

Was It Love?
Was It Love?
No Ae Jung bu süreçte Kore'nin en iyi yazarlarından birine, Hollywood'a gitmek üzere olan bir aktörü ikna etmek zorundadır.  Yazarla görüşmek üzere bir mekana giden Ae Jung burada yıllar önce yollarını ayırdığı aşkıyla karşılaşır.  Kendisinden nefret eden adamı ikna etmek ve kendi gururuyla çarpışmak zorunda kalan Ae Jung aynı zamanda okuldan yakın arkadaşı olan ve şimdilerin ünlü ismi olan Ryu Jin'i de ikna etmeye çalışır. 
Was It Love?
Was It Love?
Etrafındaki erkek nüfusunun artışıyla kızı da kendisine dair bilinmeyen şeyleri merak etmeye başlar. Annesinin geçmişinden gelen beden eğitimi öğretmeninin babası olması ihtimalini düşünen 14 yaşındaki kız, ikinci olarak 
Ryu Jin'i seçer ve onu onaylamaya çalışır. 
Ae Jung geçmişindeki yanıtsız sorulara cevap ararken kızı hayatını sorgulamaktadır. 4 farklı adamın ortasında kalan anne kızın hayatı hangi adamla kesişecektir?

Was It Love?

2020 yapımı olan dizimizin başrollerinde bir ben oynamıyorum. 
Ji Hyo ablamız piyasada ne kadar boş zamanı olan aktör varsa ikna edip diziye almış resmen.
Üniversite aşkları, arkadaşlıkları hikayeleriyle
sizi çabucak kendisine çeken dizi ayrıca çıtır aktör izlemekten 
gözleri yaşaran bendenize çok iyi geldi. 
Was It Love?

Dizi keyifle izlenebilecekler listesinde, eski günler tadında ve Reply serisine göz kırpıyor.
Sürekli sakarlık yapan, ezilen ve bisiklet altından kurtarılan kadın rollerin aksine 
hayalleri olan, dik durabilen ve çare bulmak için çabalayan bir
kadının hikayesini anlatmasıyla da oldukça güzel <3

Was It Love?

Yorumlarınızı bekliyorum. 
İzleyin, izlettirin efendiler :3




Dizinin Tanıtımı:



Yorumlar

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar