Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Wind, Cloud and Rain / King Maker: The Change of Destiny

Wind, Cloud and Rain / King Maker: The Change of Destiny

Adı: King Maker: The Change of Destiny | Wind, Cloud and Rain
Tür: Dram, Romantik, Tarih, Fantastik
Yönetmen: Yun Sang-Ho
Senarist: Lee Byung-Joo (roman), Bang Ji-Young
Bölüm Sayısı: 21
Yapım Yılı: 2020

Wind, Cloud and Rain / King Maker: The Change of DestinyWind, Cloud and Rain / King Maker: The Change of Destiny

Choi Chun Joong önemli bir ailede dünyaya gelmiştir. Saygılı ve sevilen biridir ancak ailesini bir kumpasın içinde kaybedince adından ve geçmişinden vazgeçmek zorunda kalır. Hayata en baştan başlayan Chun Joong hocasının izinde yüz okumaya başlar. Etkili tahminleri olan Chun Joong'un namı kısa sürede yayılmaya başlar.


Wind, Cloud and Rain / King Maker: The Change of Destiny

Lee Bong Ryeon çocukluğundan beri insanların geleceklerini görebilen özel bir çocuktur. Şaman annesi ile yollarını ayırıp babası kralın yanına yerleştirirler. Ancak annesine kavuşma hayaliyle yanıp tutuşan kızın yeteneklerini kullanan insan sayısı az değildir. 


Wind, Cloud and Rain / King Maker: The Change of Destiny

Çocukluklarında karşılaşıp birbirlerini seven Prenses ve Chun Joong el ele verip ülkelerinin geleceğini ve karanlık günlerin değişmesi için çalışırlar. 

Bir roman uyarlaması olan dizi, Park Shi Hoo ve Ko Sung Hee'nin başrollerinde 
olan dizi 21 bölümden oluşuyor.

Wind, Cloud and Rain / King Maker: The Change of DestinyWind, Cloud and Rain / King Maker: The Change of Destiny

Çok fazla ortak nokta, geçmişten gelen aşk, ay mucizevi özellikler de eksik olmasın, aile mutlaka bir komploya da maruz kalıp ortadan kalkmalı elbette derken klişenin göz bebeği olan dizi tarihi dizi izleyenleri bile yeterince memnun edebilecek seviyede değil maalesef. 



Dizinin Tanıtımı:




Yorumlar

Popüler Yayınlar