Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Memorist: Parmaklarımın Ucundaki Hafıza

 

Memorist
Tür: Aksiyon , Dram , Fantastik , Gerilim , Gizem 
Yönetmen: Kim Hwi , So Jae-Hyun
Senarist: Ahn Do-Ha , Hwang Ha-Na
Yapımı: 2020 


Memorist
 Çocukluğunda keşfedilen özel yeteneği sayesinde özel burslar alarak büyüyen Dong Baek polis olmayı seçer. Suçlarını reddeden  ya da itirafta bulunmayı reddeden suçluların anılarına girerek bilgi alan Dong Baek'in bu yöntemi sık sık gündeme konu olur ve polis teşkilatı zan altında kalır. Güvenli bir ülke için Dong Baek'i savunanlar ve onu insanlık suçuyla yargılayanlar sık sık karşı karşıya gelir. 
Dong Baek suçluyu bulmak için bazen dokunduğu insanların duygularını da öğrendiği için kurduğu empatiyle saldırgan da bir tavrı vardır. Bu tavrı yüzünden kısa bir süreliğine işinden uzaklaştırıldığı sırada teşkilatın temizleme ekibinden 
bir kadının kızı kaçırılır. 

Teşkilatın en genç ekip lideri olan Han Su Mi ile  ortak olarak çalışmaya başlayan Dong Baek bu süreçte bir seri katilin olayına dahil olduğu ortaya çıkar. İkilinin her attığı adım yeni bir gizeme kapılarını açar. 
Memorist
Dizimiz Memorist isimli webtoon‘dan uyarlanmıştır. 16 bölümlük dizinin polisiye dokusuyla gizem haritası oldukça iyi birbirlerine girmiş. Herkesten şüphelenerek ilerlediğiniz bölümler tek solukta izlemek istemenizi sağlıyor.  

Yoo Seung Ho, Lee Se Young, Cho Seong Ha, Ko Chang Seok ve Jun Hyo Sung'un oyunculuklarıyla diziyi bir üst seviyeye çıkarırken siz acaba gerçek suçluyu  tahmin edebilecek misiniz?

Dizinin Tanıtımı:







Yorumlar

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar