Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Yokokuhan / Prophecy : Sıradaki Kehanet 2015

 Yokokuhan / Prophecy

Orijinal İsmi: Advanced Notice Criminal
Tür: Aksiyon , Dram , Gerilim , Gizem
Yönetmen: Yoshihiro Nakamura
Senarist: Tetsuya Tsutsui
Yapımı: 2015 - Japonya

Yokokuhan / Prophecy

Bir video izleme sitesine düşen videoda gazete ile yüzünü gizleyen biri insanlara kötü davranan ve onlara zarar veren insanlara zarar vereceğini açıkladığı bir video yayınlar. İnsanlar arasında yayılan video polisin eline ulaşınca geçmişe dair aramalar yaparlar ve daha önce kehanette bulunduğu iki olayında gerçekleştiği ortaya çıkar. 

Olayın mağdurlarıyla yapılan görüşmeler sonucunda da olay bir sonuca ulaşamaz. Siber suçlar birimindeki polisler ve komiser Erika IP adresinden üzerinden iz sürerek gazete çocuğa ulaşmaya ve kehanetlere son vermeye çalışır. 

Yokokuhan / Prophecy
Geitsu bir yazılım firmasında sözleşmeli olarak çalışmaktadır ancak patronu ve iş arkadaşları tarafından küçümsenir. Burada yaşadığı sıkıntılı günlerin sonunda işinden olur ve kendisi gibi haksızlığa uğrayan insanlarla yolu kesişir. Hayata yeni bir bakış açıcı kazandığı zorlu amelelik günleri sonunda aklında çılgın bir fikir oluşur. Gazete adam figürünü oluşturup bir amaç için hareket etmeye başlar. 

Yokokuhan / Prophecy

Başrollerinde  Erika Toda ve Toma Ikuta'nın olduğu 
yapım insanların sosyal statü üzerinden yürüttükleri
ve insanları zorlayan durumlara karşı duyarsızlaşan topluma
yapılan bir eleştiri içeriyor. 

Japon filmlerinin büyük ustalıkla
inceden gönderdiği mesajlar
film izlemeyi oldukça keyifli hale getirirken
biryandan da bir yerlerinizi kaşıyarak uyarıcı etki yaratıyor.

Filmin Tanıtımı:



Yorumlar

Popüler Yayınlar