Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Backstreet Rookie

 Backstreet Rookie

Tür: Romantik, Komedi, Aksiyon

Yönetmen: Lee Myung-Woo

Senarist: Hwalhwasan (webtoon), Geumsagong (webtoon), Son Geun-Joo

Bölüm Sayısı: 16

Backstreet Rookie
Choi Dae Hyun kız arkadaşıyla ayrıldığı gün, hediye ettiği peluş sırtında söylenerek, evine dönerken yolda sigara almasını söyleyen bir grup liseli kızla karşılaşır. Kızlara sigara içmemelerini söyledikten sonra içlerinden biri dudaklarından öper.

Jung Seat Byeol öptüğü adama olan aşkını kalbine gömerek beklediği dört yılın ardından Dae Hyun'un işlettiği marketine yarı zamanlı çalışan olmak için başvuruda bulunur. Yedi yirmidört aralıksız çalışmaktan helak olan Dae Hyun biraz da çaresiz kalarak genç kızı işe alır. 

Backstreet Rookie

Eskiden işlettiği marketin genel merkezinde bir ofis çalışanı olan Dae Hyun yakışıklı yüzüyle marketine gelen liselilerin gözdesidir. Ancak satışlar hep sıkıntılı derecede düşüktür. Ailesinin arada sırada göz kulak olması da Dae Hyun için yeterli özel zaman hakkı tanımaz. 

Backstreet Rookie
Şirin görüntüsü altında adalet dağıtan bir komando barındıran Saet Byeol aynı zamanda kardeşinin eğitim masraflarını karşılar. Sevdiği adamın yanında işe başladığında da haksızlıklara ve hırsızlara karşı yumruklarını savurmaktan çekinmeyen kızımız patronu ortaya çıktığında rüzgarda savrulan bir gelincik gibi görünür. 

Cha Dae Hyun'un kız arkadaşıyla arasında en büyük problem olan Seat Byeol üçüncü kişi olmayı kabullenmez ancak sevdiği adamın gereken değeri gördüğünden emin olmak için gözlerini hep ikisi üzerinde tutar.


Backstreet Rookie

Başrollerinde Ji Chang Wook ve Kim You Jung'un olduğu dizinin konusu bir webtoon uyarlaması. Sunny filmine yaptığı güzel selamlamayla belalı liseli kızları göstermeleri çok hoşuma gitti. Webtoon uyarlaması olduğunu hemen anlamamızı sağlayacak şekilde dayak sahnelerinde kullanılan bolca abartma ise oldukça soğuk ve iticiydi. Genişçe webtoon'da yer verildiği için dizide geçiştirilen detaylar yüzünden olduğunu düşündüğüm şekilde içi boş bir diziydi. Karakterler nedensiz nasılsız ortalarda şirin şirin salındılar sadece. 

Backstreet Rookie

Dal sik gibi çok eğlenceli bir karakter oldukça renk katmıştı diziye elbette onun en büyük nefretini alan Geum Bi ile atışmaları da eğlendirdi.  Dae Hyun'un ablası ve eniştesinin otlakçılık kariyerleri de komik unsurlar içeriyordu ama neden orada olduklarını anlamadım. Her komik olan şeyi oraya koysalardı o halde.  Bu soruların cevapları için webtoona bakmalıyız galiba :/



Dizinin Tanıtımı:







Yorumlar

  1. Bu diziyi Ji Chang Wook'u çok sevmeme rağmen izleyememiştim ama az çok haberdardım ne olup bittiğinden. Ben ki Nyang gibi insanı sinirlendiren bir esas kıza sahip olan 51 bölümlük Empress Ki'yi sırf Ji Chang Wook için izlemiş biri olarak nedense bu diziye ısınamamıştım.

    Dizinin haricinde yazınızı keyifle okuduğumu belirtmek isterim. Emeğinize sağlık...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar