Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Extreme Job / Zorlu Görev

 Extreme Job / Zorlu Görev

Farklı yetenekleri olan, sorunlu beş dedektif narkotik şubenin peşinde olduğu azılı bir suçlunun peşine düşer. Kılık değiştirip ekipçe izlemeye başladıkları adamlara ulaşabilmek için sürekli müşterisi oldukları tavukçuyu almaya karar verirler. En büyük görevleri olan gözlem için aşçılık ve garsonluk yapan ekip sıkıntıdan tavukçunun da iyi bir yer olması için çalışmaya başladıklarında işler karışır. 

Extreme Job / Zorlu GörevExtreme Job / Zorlu Görev
Ekip bir anda popüler hale gelen iş yerine yetişmeye çalışırken gözledikleri suç örgütünü gözardı ermeye başlarlar ve işler çıkmaz bir hale gelir. 


Extreme Job / Zorlu GörevExtreme Job / Zorlu Görev

Çok eğlenceli bir polisiye olan film durum komedisi üzerine kurulmuş. İlginç karakterlerin bir araya gelmesiyle oluşturulmuş ekip keyfi artırmış. Honey Lee'nin Kore Güzeliyim ben durumuna asla girmeden tipten tipe girerek Koreli kadın oyunculara sağlam yuruk indirdiği çalışmalarından biri. Çok seviyorum bu kadının işine bu denli asılmasını. Ryu Seung Ryong abimizin ekibin başı olduğunu ayrıca belirtmek isterim ;)

Tanıtım filmi:


Yorumlar

Popüler Yayınlar