Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

The Princess' Man

The Princess' Man
Tür: Dram , Romantik , Tarih
Yönetmen: Park Hyun-suk , Kim Jung-min 
Senarist: Jo Jung-joo
Yapımı: 2011 

The Princess' Man
Kral Moon Jong hastalığı yüzünden çocukları hakkında endişelidir. Veliaht Prens'in yerini koruması için prensesi güvendiği adamlardan biriyle evlendirmek ister. Bakanlarından birinin oğluyla kızının başını bağlayan Kral oğlunu onlara emanet eder. 
The Princess' ManThe Princess' Man

Prenses  Kyung Hye fazla kibirli ve huysuz biridir. Dünyanın etrafında döndüğünü sanan prenses hocalarını hayattan bezdirmiştir. Düzenli olarak hoca değiştiren kızımız yanına ziyaretine gelen arkadaşı ve Büyük Prens Soo Yang'ın kızıdır. İki genç kız farklı deneyimler için bir oyun oynayıp yer değiştirir. 
The Princess' Man
Kralın kızıyla sözü kesilen bakanın oğlun Kim Seung Yoo ile laf sokmalı, göz dağı vermeli eğlenceli bir arkadaşlık bağı kuran Prenses Lee See Ryung zamanla birbirlerine aşık olurlar.
Lee See Ryung zamanının kadın figürlerinden oldukça farklı bir ruha sahip meraklı ve özgür ruhlu bir kızdır. etrafında olup bitenleri öğrenmek ve görmek için at binmeyi öğrenmek ister. Annesinden sürekli azar ve dayak yiyen kızımız asla uslanma belirtisi göstermez. Kim Seung Yoo ile tanıştıktan sonra da artık merakının hedef noktasında bu delikanlı olur. Düşman ailelerin çocuklarının yaşadığı aşkın sonunda kazanan kim olacaktır aşk mı, hüzün mü?

The Princess' Man
Üç yakın arkadaş olan Jung jong, Shin Myun ve  Kim Seung Yoo üç yakın arkadaştır. Ancak aşk ve siyaset bu arkadaşlık arasına da kara gölge düşmesine neden olur. Koşulsuz güven üzerine kurulu arkadaşlar birbirlerinin kuyusunu kazmaya başladıklarında ve korkular ellerini kollarını bağlayıp sadece onlara düşen görevi üstlenmelerini istediğinde dost dediğin en büyük düşman oluyor. 

The Princess' Man

Park Shi Hoo, Moon Chae Won'un Romeo ve Juliet olarak başrollerde serpildiği dizi
Duygusal olarak insanı avucunun içine alan yapımlardan. Taht kavgalarının çerez gibi üst üste geldiği bölümlerden oluşan, iktidar olmak için aile üyelerinin katledilmesinin sıradan olduğunun bölümleri izlerken içiniz cız edecek. 

Siyasi oyunların kurbanı olmaktan kaçamayan aşıkların acılara doyduğu dizimiz The Princess' Man keyifle izlenecek bir dizi. Evet, ağlamak da keyiflidir.
The Princess' Man

Dizinin Tanıtımı:






 

Yorumlar

Popüler Yayınlar