Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

innocent Steps / Masum Adımlar

innocent Steps / Masum Adımlar
Young Sae dans pistlerinde nam salmış  bir dansçıdır. Katıldığı son dans yarışması sırasında bir komploya kurban gider. Bacağı kırılan yetenekli adam dans hocalığı yaparken kendisine eşlik edebilecek yeteneği de aramaktadır. 
innocent Steps / Masum Adımlar
Dans hocası olarak çalıştığı okulun sahibi arkadaşının önerdiği bir fikirle Çin'den gelecek olan bir dansçıyla çalışmayı kabul eder. Ödülleri bulunan kadın için Kore'de yarışmaya katılabilmesi için önemli bir sıkıntı vardır. Vatandaşlık almak zorunda olan Chae Rin için tek çare Young Sae ile evlenmesidir. 
innocent Steps / Masum Adımlar
Çıkış yolu olarak başka çaresi kalmayan ve her şeyiyle buna bel bağlayan Young Sae evliliği kabul eder. Ülkeye gelen Chae Rin ile evlilik başvurusu yaparlar. Ancak garip tavırları ile başvuru sırasında dikkatleri üzerlerine çektikleri için düzenli olarak kontrol altında tutuldukları bir hayat başlar. Gittikleri her yerde takip edilen ikili bir yandan  evlilik oyunu oynarken bir yandan da dans yarışması için hazırlanırlar.
innocent Steps / Masum Adımlar

Young Sae büyük umutlarla getirdiği şampiyon dansçı yerine karşısında hevesli ancak dans etmekten anlamayan bir kadınla ne yapacaktır? 

innocent Steps / Masum Adımlar
Başrollerinde  Moon Geun Young ve Park Gun Hyung'un olduğu film 2005 yapımı. Romantik dokunuşlarla oldukça eğlenceli bir film olan Innocent Steps  Moon Geun Young'un dans yetenekleriyle oldukça keyif veren bir hale dönüşmüş. Keyifle izleyip Kore Film endüstrisinin en güzel günlerine selam vermek için ideal. 




Yorumlar

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar