Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Fatal Intuition 2015


Fatal Intuition

Jang Woo her türlü ayak işini yaparak kardeşini okutmaya çalışan vefakar bir abidir. Ailesinden geriye kalan tek kişi olan kardeşi Eun Ji, onun kırmızı çizgisidir. Kimselerin kardeşini kırmasına izin vermez anck bir gün kardeşi ortadan kaybolur. Kardeşinin takıldığı yerlerde onu arayan ancak hiçbir sonuca ulaşamayan Jang Woo, sonunda yollarının kesiştiği, deli damgası yemiş, Shi Eun ile kardeşinin peşine düşer. 
Fatal Intuition
Shi Eun çocukluğundan beri insanların nasıl öleceğini görebilen bir psişiktir ve kendisiyle korkmadan konuşan yegane kişi olan Eun Ji'nin de nasıl öleceğini görmüştür. Ölümünü görmesine rağmen durduramadığı için kendisini sorumlu hissederek Eun Ji'nin abisine yardım eder.

Fatal Intuition

2015 yapımı olan filmin başrollerinde 
Joo Won, Lee Yoo Young, Hae Jin Yu ve Ryu Hye Young'un olduğu yapım 
dram- gerilim türünün güzel bir örneği.


Fatal IntuitionFatal Intuition

Gerilimin adım adım ilerlediği yapım 
oyuncuların da geliştirdiği enerjiyle 
oldukça iyi işlenmiş. Film izlenebilecek
yapımlar arasında. 

Filmin Fragmanı: 





Yorumlar

Popüler Yayınlar