Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Innocent Defendant

Innocent Defendant

Yönetmen: Jo Young-Gwang
Senarist: Choi Soo-Jin
imdb: 8.2
Bölüm Sayısı: 18
Yapım Yılı: 2016 - 2017

Innocent Defendant

Park Jung Woo, Seul Merkez Bölge Savcılık Ofisi’nde çalışan cinayet suçlarıyla ilgilenen başarılı savcılardan biridir. Üstlerinin uzak durmasını istediği büyük dosyaları kabul edip başarıyla sonuçlandıracak kadar gözü karadır. 

Ülkenin önde gelen şirketlerinden birinin adının karıştığı bir cinayet davasıyla ilgilenirken bir anda hayatı karışır. Kızının doğum gününün ertesinde bütün hayatı alt üst olarak uyanır. Gözünü her açtığında yeniden doğum günü sabahına uyanan savcı, hapishanede, karısının ve kızının katili olarak tutulduğunu bir türlü kabullenemez.  

Gidip gelen hafızasındaki boşlukları doldurmaya çalışan Jung Woo, en yakın arkadaşı tarafından soruşturulurken bir şekilde bir çıkış yolu bulmak için çabalar. 
Innocent Defendant

Cha Sun Ho ve Cha Min Ho, Chamyung Grubunun varis ikizleridir.  Birbirinden tamamen farklı iki karaktere sahip kardeşlerden Min Ho şirkette yönetici olarak çalışırken Sun Ho hayatını yaşamaktadır. Kadınlarla gününü gün eden Sun Ho bir cinayet davasına bulaşınca hayatları karışır. 

Min Ho kardeşini teslim olmaya ikna ederken iki hayat yer değiştirir ve Min Ho kardeşinin ellerinde ölür. Hayatının geri kalanını Min Ho olarak yaşamaya başlayan Sun Ho hayatını değiştiren savcı Jung Woo'nun peşine düşer.

Innocent DefendantInnocent Defendant

Dizi erkek oyuncuların karşılıklı paslaşmalarıyla, düzenli olarak içeri çöken sarmalıyla, güzel bir matematiğe oturtulmuş senaryosuyla oldukça iyi bir yapım.
 Ji Sung her zaman bildiğiniz Ji sung. Yine etini kanını yapıma harcamış ve muhteşem bir oyunculuk sergilemiş. 

Innocent Defendant

Uhm Ki Joon kötü adam rollerinde efsaneler yaratmaya devam ettiği dizide
oldukça tepkisiz kalarak sadece bakışlarıyla bile 
tepki almayı çok iyi becerebilen bir oyuncu. Onda en çok bu özelliği seviyorum galiba. Aşık adam, katil adam, sinsi adam, yönetici adam, 
düzenbaz adam olup dururken karşısında Ji Sung kah delirdi kah adalet dağıttı kah baba sıcaklığıyla yavrusunu kucakladı. 

Dizi çok iyi yapımlar arasında izlenmesi gerekenler arasında dostlar <3  



Dizi Tanıtımı
:




Yorumlar

  1. Ya ben bi türlü dizi izleyemez oldum:/ filim neyim yok mu ki :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Film tanıtımları da atıyorum bol bol :3 Bu aralar mutlaka izle listem çok boş ama

      Sil
  2. Konusunu beğendim. Listeye ekliyorum. (Nedense o liste hep uzuyor) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gece izleyecek bir şey arıyorsan tam olarak bu diziye yönel. Beni çok memnun etti ;)

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar