Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

The Royal Tailor : Kraliyet Terzisi

The Royal Tailor : Kraliyet Terzisi

Joseon Hanedanlık döneminde kral ve üst düzey yönetimdeki kişilerin giyecekleri kıyafetler aynı kalıpla çıkarılır ve aynı tarzda hazırlanır. Kıyafetlerin hazırlandığı Sanguiwon'un baş terzisi geleneklere bağlı olan Dol Seok'tur. Yeni Kral için kıyafet dikmeye başlayan Kraliyet terzisinin yeni rakibi gisaengler için diktiği kıyafetlerle nam salan Kong Jin olur. 

The Royal Tailor : Kraliyet Terzisi

Bütün gelenekleri reddedip kişiye özel tasarımlar yaparak fark yaratan Kong Jin yeteneği sayesinde kral için kıyafet yapması için seçilir. Kral'ın av kıyafetlerini yapan Kong Jin, Kraliçe için kıyafet yapması için de tercih edilir. Kraliçe'nin kıyafetini yaparken aralarında dedikodu çıkan Kong Jin ile Kral arasında  belli belirsiz bir sürtüşme olur. Kraliyet Terzisinin sarsılan tahtıyla, Kralın tavrı yeri yerinden oynatır.

The Royal Tailor : Kraliyet TerzisiThe Royal Tailor : Kraliyet Terzisi

Başrolünde Go Soo, Yoo Yeon Seok ve Park Shin Hye'nin oynadığı tarihi yapım 2014 yapımı. 7 Numaralı Hücredeki Mucize (Yorumu okumak için tıktık), Always (Yorumu okumak için tıktık), The Spy (Yorumu okumak için tıktık) filmlerinin senaristi tarafından yazılan film tarihe farklı bakış açısı sunmasıyla dikkatleri çekiyor. 

Tarihi film severleri çeken film erkek oyuncuların ışıldamasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 
The Royal Tailor : Kraliyet Terzisi

Filmin Fragmanın izlemek isterseniz: 


Yorumlar

Popüler Yayınlar