Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Flower of Evil

 Flower of Evil


Baek Hee Sung evli ve bir çocuk babasıdır. Düzene oturttuğu mükemmel hayatında geçimini metal ustası olarak sağlar. Ailesiyle eşi arasındaki uyuşmazlıklar hayatındaki tek kusur gibi görünür. İnsanların genel olarak verdikleri tepkileri verme sıkıntısı yaşadığı için çok zorlandığı geçmişi yüzünden videolar izleyerek bu eksiğini kapatmaya çalışır. 


Flower of Evil

Cha Ji Won tuttuğunu koparan, detaylara çok önem veren bir cinayet bürosu dedektifidir. Tehlikeli durumlarda geri ekilmek yerine merakının yön verdiği adımı atmayı tercih eder. Kocasının ailesiyle olan durumu yüzünden kocasına karşı mahcup hisseder. 

Flower of Evil

Cha Ji Won'un iş ortamından tanıdığı gazeteci Kim Moo Jin'in Baek Hee Sung'u ziyaretiyle bir anda işler karışır. Baek Hee Sung'un gizlediği karanlık geçmiş çatırdamaya ve gün yüzüne çıkmaya başlar. Karısının da içinde bulunduğu araştırma ekibi Baek Hee Sung'un geçmişini aydınlatabilecek midir? 

Flower of Evil

Babasının biricik pandispanyası da oldukça tatlı bir kız. 
Aile içinde en çok sevdiği babasını dengede tutan, mini mini tipiyle
etrafta dolanırken dizinin şirinlik kotasını dolduran ve keşke Jun Ki evlense de mini mini bebeleri olsa dedirten hatun kızımız Jung Seo Yeon henüz 6 yaşında.

Moon Chae Won göze batmadan oyunculuk sergilerken elbette Jun Ki'miz büyük ihtimalle rolü seçmesini sağlayan aksiyon sahneleri içinde deliler gibi  etrafa tekmeler savurduktan hemen sonra
usta bir ressamın işlediği yüzüyle mimiklerini sergileyerek oyunculuğunu arşa çıkarıyor.
Flower of Evil
Geçen zaman tekme tokat atan serseri tavrını değiştirmese de 
dizinin açılış sahnesinde Jun Ki'yi öpüşme sahnesiyle izlemek
değişen tavırları olduğunu da kanıtladı. 

Dikkat! Jun Ki ve öpüşme sahnesi diyorum. Kolay kolay aynı cümle içinde geçmezler zira.


4 Bölümünü izlediğim dizi keyifle izlenebilecek, listelere en kötü Jun Ki'nin oyunculuğu için izlenmesi gerekenler kontenjanından eklenmesi gereken bir yapım. 




Dizinin Tanıtım:




Yorumlar

Popüler Yayınlar