Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

The Flu / Grip

 The Flu / Grip

Hong Kong'dan yola çıkan bir konteynerde kaçak göçmenler vardır. Kore'nin Bungdang iline giden konteyneri taşıyan insan kaçakçıları kapıları açtıkları anda büyük bir şokla karşılaşırlar. İçerideki insanların biri hariç hepsi ölmüştür ve her yer  kan olmuştur. 

The Flu / Grip

Adamlar içerideki tek canlı göçmeni olay yerinden uzaklaştırır ancak korkan hasta adam ellerinden kaçarak uzaklaşır. İnsan kaçakçılarından biri sürücü koltuğunda fenalaşır ve kan kusmaya başlar. Hastaneye kaldırılan adamdaki belirtilerin virüs kaynaklı olduğunu anlayan doktorlar hemen yönetimi bilgilendirir. 


The Flu / Grip

Virüs kısa sürede yayılım gösterip hastaneler virüslü hastalarla dolmaya başlarken Bulaşıcı Hastalıklarla Mücadele Ekibi olaya müdahale eder. Vali, bakan, başbakan ve ordu da ülkeyi etkileyebilecek bu virüs karşısında hızla koordine olarak çalışmaya başlar. Ancak solunum yoluyla hızla yayılan hastalığın önü alınamaz. 

Şehrin giriş çıkışları kısa sürede kapatılır ve halk virüslüler ve sağlıklılar olarak kamplara ayrılır. Hasta insanlar için çare bulunabilecek midir?

The Flu / Grip

Başrollerinde Soo Ae ve Jang Hyuk'un olduğu film özellikler Korona günlerinde yeniden gündeme geldi. Bulaşma yöntemiyle benzerlik gösteren film komplo teorileri yerine sadece insanoğlunun aslında ne kadar zayıf ve bencil olduğunu gösterir nitelikte.

 İnsanların kısa sürede ölüm ölüme geldiği bu hastalık kitlesel olarak verilen tepkileri, kişisel duruşları da gösteriyor. Ciddi sosyal çıkarımlar yapılabileceği gibi bütün insanlığa da mal edilebilir olan bu tepkileri izlemelisiniz.

The Flu / Grip

Film izlenmesi gereken yapımlar arasında. Soo Ae ve Jang Hyuk oyuncu olarak izlemekten keyif aldığım isimden. 


Film Tanıtımı: 



Yorumlar

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar